شهرتی‌فر: اصحاب فرهنگ مشکلات حوزه کتاب و کتابخوانی را نسخه‌پیچی کنند
  • تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۹/۰۳
  • تعداد بازدید: ۲,۱۵۸

شهرتی‌فر: اصحاب فرهنگ مشکلات حوزه کتاب و کتابخوانی را نسخه‌پیچی کنند

به گزارش نسل تدبیر، رحیم شهرتی فر به همراه تنی چند از مدیران استانی از جمله محمدپور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و خدایی؛ مدیرکل کتابخانه های عمومی استان به مناسبت گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی از چند کتافروشی و انتشارات تبریز بازدید کرد.

در این بازدید، مشکلات اقتصادی موجود در حوزه نشر ،لزوم راه اندازی پردیس فرهنگی و یا مجتمع کتاب در تبریز، کاهش رغبت مردم به مطالعه کتاب با توجه به گسترش روزافزون تکنولوژی و فناوری و همچنین لزوم افزایش حمایت های مادی و معنوی دولت از فعالین حوزه نشر و کتاب از سوی برخی ناشران و کتابفروشان مطرح شد.

شهرتی فر، معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی در این دیدار با اشاره به اهمیت کتاب و کتابخوانی در توسعه فرهنگی و اجتماعی جامعه بر ضرورت فرهنگ سازی و تشویق مردم توسط فعالین فرهنگی، رسانه ها و .. برای افزایش مطالعه تاکید کرد.

وی از پیشنهاد یکی از ناشران مبنی بر راه اندازی مجتمع فرهنگی کتاب در تبریز نیز استقبال کرد و خواستار بررسی این موضوع در شورای اسلامی کلانشهر تبریز و کمیسیون فرهنگی شد.

وی با بیان اینکه حمایت از حوزه فرهنگ کتاب و کتابخوانی یکی از مهم ترین اولویت های دولت دوازدهم است ابراز کرد: دولت یازدهم و دوازدهم عی رغم تنگناهای بسیار شدید مالی، اقدامات خوبی را در این حوزه انجام داده است و از این پیس نیز نهایت تلاش خود را برای افزایش حمایت در این حوزه به کار می گیرد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار همچنین از فعالین فرهنگی و متخصصین امر خواست که برای رفع مشکلات مربوط به حوزه کتاب و کتابخوانی، راهکار ارائه کنند.

فرج قلیزاده؛ رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تبریز نیز در این بازدید گفت: موضوع احداث پردیس فرهنگی کتاب در تبریز در شورای کلانشهر این شهر و کمیسیون های مربوطه طرح می شود و در صورت تصویب، اقدامات لازم انجام خواهد شد.

محمدپور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز با اشاره به بخشی از عملکرد اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در حوزه کتاب و نشر بر ضرورت ایجاد انجمن صنفی کتابفروشان استان و همچنین حمایت مادی و معنوی دولت از این تشکل تاکید کرد.

agent نویسنده: موسسه فرهنگی هنری ترنم یار مهربان خاوران

می پسندم (۸) نمی پسندم (۰)
جستجو نوشته ها
سایر نوشته های نویسنده

گسترش فرهنگ کتاب‌خوانی مهم‌ترین راهکار پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
گسترش فرهنگ کتاب‌خوانی مهم‌ترین راهکار پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
معاون سیاسی و امنیتی فرماندار اراک گفت: ترویج و گسترش فرهنگ کتاب‌خوانی مهم‌ترین راهکار...

اجرای برنامه‌های کتابخوانی برای زنان موجب افزایش آگاهی‌های اجتماعی می‌شود
اجرای برنامه‌های کتابخوانی برای زنان موجب افزایش آگاهی‌های اجتماعی می‌شود
سعید محمدخانی برگزاری برنامه‌های مختلف فرهنگی از جمله کتابخوانی برای بانوان و زنان‌خانه‌دار را موجب...

اعلام نتایج مسابقه "نامه ای به امام زمان عزیزم (عج)"
اعلام نتایج مسابقه "نامه ای به امام زمان عزیزم (عج)"
با سلام و عرض ادب خدمت همه کاربران محترم یارکتاب، احتراما به استحضار می رساند در...

مسابقات کتابخوانی رضوی در دهه کرامت که از زمان ۱۹فروردین تا ۳۱خرداد برگزار می گردد
مسابقات کتابخوانی رضوی در دهه کرامت که از زمان ۱۹فروردین تا ۳۱خرداد برگزار می گردد
با توجه به برگزاری مسابقه کتابخوانی رضوی در دهه کرامت که از زمان ۱۹فروردین...

ارسال نظر برای «شهرتی‌فر: اصحاب فرهنگ مشکلات حوزه کتاب و کتابخوانی را نسخه‌پیچی کنند»

برو بالا