دین مبین اسلام پرچم‌دار کتاب و کتاب‌خوانی است
  • تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۸/۲۹
  • تعداد بازدید: ۲,۵۳۶

دین مبین اسلام پرچم‌دار کتاب و کتاب‌خوانی است

به گزارش یار کتاب حجت الاسلام محمد راشکی، امام جمعه نیمروز در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان گفت: امروزه رنگ مطالعه در جامعه کم شده و جای خود را به فضای مجازی داده است.

وی ادامه داد: ضروری است در جامعه آثار کتاب و کتاب خوانی پررنگ و نهادینه شود.

حجت الاسلام راشکی با اشاره به اهمیت کتاب ابراز داشت: تقویت فرهنگ کتاب خوانی در جامعه موجب بالابردن علم و دانش در جامعه شده و با توجه به تأکیدات دین مبین اسلام کتاب، علم و دانش موجب پیشرفت هر جامعه می شود.

امام جمعه هیرمند در ادامه افزود: دین اسلام نسبت به ارزش علم و آموزش سفارش زیاد کرده تا جایی که در قرآن در خصوص علم فرموده است که علم، انسان را به خدا نزدیک می کند.

وی با تأکید بر اینکه دین مبین اسلام، پرچم دار کتاب و کتاب خوانی است گفت: اسلام، دین اندیشه و معرفت، دانش و معنویت است؛ تنها راه انتقال علوم گذشتگان به عصر امروز کتاب بوده که در روایات نیز بر آن تأکید فراوان شده است.

حجت الاسلام راشکی در پایان با بیان اینکه خانواده، مهم ترین نهاد تأثیرگذار در تربیت کودکان و جوانان است عنوان کرد: اگر کودک در خانواده ای پرورش یابد که اهل مطالعه هستند و کتاب های سودمندی را در اختیارش قرار می دهند، به یقین او هم با کتاب و مطالعه انس پیدا می کند.

agent نویسنده: موسسه فرهنگی هنری ترنم یار مهربان خاوران

می پسندم (۹) نمی پسندم (۰)
جستجو نوشته ها
سایر نوشته های نویسنده

هر جامعه به میزان مطالعه و کتابخوانی مردم آن بستگی دارد
هر جامعه به میزان مطالعه و کتابخوانی مردم آن بستگی دارد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، حجت الاسلام محمدرضا حدادیان در نشست با مدیران کانون...

برنده هفته پانزدهم دنياي جايزه 733
برنده هفته پانزدهم دنياي جايزه 733
شهاب حقيقي از سنقر و كليايي برنده هفته پانزدهم دنياي جايزه دوربين ديجيتال نيكون ...

مسابقات بآشگاه، ویژه نمایشگاه بورس ۹۶
مسابقات بآشگاه، ویژه نمایشگاه بورس ۹۶
با توجه به دهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه از تاریخ...

عزم جذب نهادها برای کتاب خوانی
عزم جذب نهادها برای کتاب خوانی
به گزارش سروش،از روابط عمومی خانه کتاب، در متن پیام مجید غلامی جلیسه که عصر...

ارسال نظر برای «دین مبین اسلام پرچم‌دار کتاب و کتاب‌خوانی است»

برو بالا