مدیر روابط عمومی کتابخانه و موزه ملی ملک، با اعلام این خبر گفت: کارشناسان کتابخانه و موزه ملی ملک به صورت خودجوش چهار فضا را در محوطه باغ ملی (میدان مشق) به صورت آشیانه کنار نیمکت های باغ ملی ایجاد کرده و با برچسب «گردش کتاب در باغ ملی» نشان داده اند. مخاطبان این محوطه تاریخی می توانند کتاب هایی را که نیاز ندارند در این مکان ها قرار دهند.
به گزارش تجارت نیوز، او با بیان این که شعار «من کتابم را جا می گذارم پس هستم، شما هم جا بگذارید تا باشید» روی همه این آشیانه ها در محوطه باغ ملی نصب شده است، اظهار کرد: تعدادی کتاب نیز به صورت نمادین در داخل آشیانه ها قرار گرفته است. انجام این کار از محل موقوفه کتابخانه موزه ملک نیست، بلکه به صورت خودجوش در مجموعه انجام شده است.
وی ادامه داد: هر کس هر کتابی را که دوست داشته باشد می تواند در این آشیانه ها بگذارد و اگر خواست می تواند این کتاب ها را به جای دیگری هم ببرد، اما به افراد دیگر هم بدهد تا بخوانند.
او افزود: تلاش کرده ایم یک فرهنگ ایجاد کنیم و بگوییم آن هایی که در محلات تاریخی مانند باغ ملی رفت وآمد می کنند یا به عنوان گردشگر در محوطه ها هستند می توانند چنین رفتاری داشته باشند.
مدیر روابط عمومی کتابخانه و موزه ملی ملک تاکید کرد: این اقدام با هماهنگی شهرداری و مدیریت بافت تاریخی شهری انجام شده تا بتوانیم فرهنگ کتاب خوانی را بین مردم ایجاد کنیم و در کنار جذابیت های گردشگری ساختمان ها و معماری درون باغ ملی، جذابیت کتاب خوانی را نیز داشته باشیم. معتقدیم قرار گرفتن این عناصر کنار یکدیگر می تواند گردشگران، مردم و دانشجویان را به خواندن کتاب ترغیب کند.
به گفته یساولی، چهار آشیانه کتاب در نقاط مختلف محوطه باغ ملی نصب شده است که مردم می توانند از آن ها استفاده کنند.