مردم ما تشنه مطالعه و کتابخوانی هستند
  • تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۵/۰۴
  • تعداد بازدید: ۱,۷۹۴

مردم ما تشنه مطالعه و کتابخوانی هستند

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان شمالی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با اشاره به برگزاری باشکوه هفتمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی و مشارکت چشمگیر مردم گفت: زندگی ائمه معصومین (ع) بهترین الگو برای انسان ها است و مطالعه کتاب هایی که ما را هر چه بیشتر و بهتر با ائمه آشنا و نزدیک کند، مطالعه ای مفید و سودمند محسوب می شود.

حسین فرخنده عنوان کرد: جشنواره کتابخوانی رضوی و مشارکت چند صد هزاری مردم کشور نشان داد که مردم ما تشنه مطالعه و کتابخوانی هستند؛ این مسابقه در ترویج فرهنگ ائمه اطهار (ع) و نهادینه شدن عادت به کتابخوانی در جامعه، بسیار مفید بوده است.

فرخنده افزود: یکی از بهترین راه های مبارزه با تهاجم فرهنگی، ترویج فرهنگ کتابخوانی به خصوص کتابخوانی در مورد سبک و سیره انبیاء الهی در بین جوانان کشور است که الحمدالله نهاد کتابخانه های عمومی کشور با برگزاری دو دوره متوالی این جشنواره، در این زمینه بسیار موفق عمل کرده است.

وی با بیان اینکه کتاب از دیرباز یار مهربان بوده و هیچ چیزی نمی تواند جای کتاب را بگیرد، افزود: با ورود فضای مجازی به زندگی روزمره و استقبال بیش ازحد جوانان و نوجوانان از این تکنولوژی متأسفانه شاهد کاهش سرانه مطالعه کتاب در جامعه هستیم؛ اما امید است برگزاری مسابقات متنوع کتابخوانی بتواند به رشد سرانه مطالعه در جامعه به خصوص در بین جوانان و نوجوانان بیانجامد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان شمالی اظهار داشت: برنامه های فرهنگی در حوزه کتاب و کتابخوانی به ویژه کتاب ها و منابع غنی اسلامی زمینه ساز اعتلای سطح مطالعه، آگاهی مذهبی و سیاسی مردم هستند و برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی و دیگر جشنواره هایی با موضوع مطالعه و آشنایی با سبک زندگی ائمه (ع) در توسعه و گسترش فرهنگ کتابخوانی و ترویج سیره ائمه معصومین (ع) نقشی کلیدی دارد.

منبع

agent نویسنده: موسسه فرهنگی هنری ترنم یار مهربان خاوران

برچسب ها:
می پسندم (۸) نمی پسندم (۰)
جستجو نوشته ها
سایر نوشته های نویسنده

حمایت کمیسیون فرهنگی مجلس از برنامه های کتابخوانی نهاد
حمایت کمیسیون فرهنگی مجلس از برنامه های کتابخوانی نهاد
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با ابراز خرسندی از رشد چشمگیر مشارکت عمومی...

بزرگ‌ترین مشکل کتاب‌خوانی جامعه، عدم مدیریت و برنامه‌ریزی است
بزرگ‌ترین مشکل کتاب‌خوانی جامعه، عدم مدیریت و برنامه‌ریزی است
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران...

نماینده مجلس: مسئولان به امر کتابخوانی به عنوان یکی از مهمترین ارکان فرهنگی کشور توجه کنند
نماینده مجلس: مسئولان به امر کتابخوانی به عنوان یکی از مهمترین ارکان فرهنگی کشور توجه کنند
به گزارش کمپ ایران به نقل از ایرنا از روابط عمومی اداره کل کتابخانه...

پیشنهاد کتابخوانی خرداد ماه
پیشنهاد کتابخوانی خرداد ماه
آواز بلند نوشته: علی‌اصغر عزتی پاک ناشر: شهرستان ادب 138 صفحه «آواز بلند» عنوان...

ارسال نظر برای «مردم ما تشنه مطالعه و کتابخوانی هستند»
نمایش فرم

نظرات کاربران (0)
    نتیجه‌ای یافت نشد.

برو بالا