کتابخوانی و توصیه هایی برای آن
  • تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۲/۲۸
  • تعداد بازدید: ۱,۸۹۹

کتابخوانی و توصیه هایی برای آن

توضیحات ارائه شده در بندهای دو و هفت، من را به یاد کتاب “بارهستی” اثر میلان کوندرا می اندازد. این کتاب را یکی از اساتید عزیز دوران دانشگاه به عنوان کتابی تاثیرگذار برای او،در پاسخ به پرسش ما در یک اردوی علمی معرفی کرد، در طول سه یا چهار سال، چندین دفعه از ابتدای کتاب تا اواسط اون رو خواندم، حس سنگینی مطالعه اش رو هنوز به یاد دارم، بالاخره بعد از شاید پنج سال، موفق شدم آن را از ابتدا تا انتها بخوانم.

الان که به موضوع کتاب فکر میکنم، خاطرات مبهمی ازش در ذهن من هست و عمق تاثیرگذاری اون رو برای خودم، به مراتب کمتر از سایر کتاب هایی که خوندم، میدونم.

اگر میدونستم، بعضی آثار بزرگ ادبی جهان، میتونه برای همه جذاب نباشه، اصرار به پایان بردن این کتاب رو به یک خاطره تلخ برای خودم بدل نمیکردم. مساله ای که باعث شد علیرغم عادت به کتابخوانی، برای مدتی به سراغ کتاب جدید نروم. ناگفته نماند که دیدن لیست کتاب های پیشنهادی سال ۹۵، حتی من رو وسوسه کرد که دوباره بار هستی رو بخونم، شاید این بار حس بهتری نسبت بهش داشته باشم ولی الان دیگه میدونم که این مساله، حداقل با وجود لیست بلندی از کتاب های نخوانده، ضرورتی ندارد.

منبع

agent نویسنده: موسسه فرهنگی هنری ترنم یار مهربان خاوران

برچسب ها:
می پسندم (۶) نمی پسندم (۰)
جستجو نوشته ها
سایر نوشته های نویسنده

مسابقات بآشگاه، ویژه نمایشگاه بورس ۹۶
مسابقات بآشگاه، ویژه نمایشگاه بورس ۹۶
با توجه به دهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه از تاریخ...

قدرت سرگرم‌سازی اینترنت، کتابخوانی را به حاشیه برده است
قدرت سرگرم‌سازی اینترنت، کتابخوانی را به حاشیه برده است
داوود صفایی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ایرنا با بیان...

روش‌های ترغیب و تشویق به کتابخوانی
روش‌های ترغیب و تشویق به کتابخوانی
محمدجواد فدایی امروز در همایش تجلیل از فعالان عرصه کتاب استان کرمان اظهار داشت:...

رویه کتابخوانی از مهدهای کودک شروع شود
رویه کتابخوانی از مهدهای کودک شروع شود
به گزارش کمپ ایران به نقل از فانوس، وزیر تعاون، کار و...

ارسال نظر برای « کتابخوانی و توصیه هایی برای آن »

برو بالا