متروی تهران و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۲/۱۷
  • تعداد بازدید: ۲,۲۹۳

متروی تهران و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد بنی حسن معاون فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه گفت: باغچه کتاب یکی از طرح هایی است که همزمان با آغاز به کار نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، ایجاد شد؛ این طرح در قالب فضاسازی حجمی به منظور ایجاد فضای بصری متناسب با این رویداد بزرگ فرهنگی در ایستگاه شهر آفتاب احداث شده است.

وی افزود: دراین فضاسازی حجمی از کتاب های منتخب در حوزه های مختلفی مانند ادبیات کهن، ادبیات و رمان خارجی، کودک و نوجوان، مقاومت، طنز و معارف دینی به عنوان نمادهای کتاب و کتاب خوانی استفاده شده است که این نمادها در ابعاد بزرگ به محض خروج از ایستگاه مترو شهر آفتاب در معرض دید مسافران متروی شهر آفتاب قرار گرفته است.

بنی حسن گفت: هدف از این کار ارج نهادن به یار مهربان و ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب خوانی است.

- دورهم خوانی کتاب در مترو تهران با حضور هنرمندان وی همچنین از اجرای ویژه برنامه ی ویژه فرهنگی با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی در بین شهروندان در ایستگاه های منتخب متروی تهران خبر دادو گفت: دورهم خوانی کتاب در مترو تهران با حضور هنرمندان در ایستگاه مترو شادمان در حال برگزاری است تا مسافران شهر زیرزمینی لذت مطالعه کتاب و کتاب خوانی را در کنار چهره های مطرح و مردمی تجربه کنند.

- استقرار غرفه های فروش کتاب در ایستگاه های منتخب مترو بنی حسن افزود: در ایام برپایی نمایشگاه کتاب و با توجه به افزایش حجم تردد مسافران علاقه مند به کتاب و کتاب خوانی، غرفه های فروش کتاب در ایستگاه های منتخب مترو نیز مستقر هستند.

معاون فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه با بیان اینکه به منظور ایجاد فضای بصری مناسب با نمایشگاه کتاب در ایستگاه های مترو، فضاسازی محیطی انجام شده است افزود: محتوای این فضا سازی ها ترویج فرهنگ کتاب خوانی در میان مسافران شهر زیرزمینی است.

وی ادامه داد: نصب سازه های حجمی در طرح های مختلف و به ویژه در ایستگاه مترو شهر آفتاب هماهنگی بصری لازم با موضوع نمایشگاه کتاب را در مترو تهران ایجاد کرده است.

منبع


برچسب ها:
می پسندم (۶) نمی پسندم (۰)
جستجو نوشته ها
سایر نوشته های نویسنده

نماینده مجلس: تعامل دستگاه‌های فرهنگی لازمه توسعه کتابخوانی است
نماینده مجلس: تعامل دستگاه‌های فرهنگی لازمه توسعه کتابخوانی است
یزد - ایرنا - نماینده مردم شهرستان های یزد و اشکذر در مجلس شورای...

استفاده از فضای مجازی برای ترویج کتابخوانی بین کودکان و نوجوانان
استفاده از فضای مجازی برای ترویج کتابخوانی بین کودکان و نوجوانان
به گزارش یار کتاب به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، مهناز فتاحی امروز یکشنبه...

نذر فرهنگی با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی و مطالعه
نذر فرهنگی با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی و مطالعه
نذر فرهنگی اصطلاحی است که در سالهای اخیر رواج یافته است و به معنای نوعی...

بهار کتابخوانی در کتابخانه های سراسر کشور
بهار کتابخوانی در کتابخانه های سراسر کشور
بخشی از برنامه‌ کتابخانه‌های عمومی در هفته سوم اردیبهشت از سوی روابط عمومی نهاد کتابخانه‌های...

ارسال نظر برای «متروی تهران و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی»
نمایش فرم

نظرات کاربران (0)
    نتیجه‌ای یافت نشد.

برو بالا

یارکتاب را دنبال کنید
برای اطلاع از مسابقات جدید، اعلام نتایج، جوایز و اخبار یارکتاب عضو کانال یارکتاب شوید.