مسابقه کتابخوانی از پارس تا فارس
  • تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۲/۲۷
  • تعداد بازدید: ۱,۰۹۹

مسابقه کتابخوانی از پارس تا فارس

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر: این مسابقه کتابخوانی با هدف آشنایی جامعه مخاطب با منابع ارزشمند مکتوب، ادبیات غنی و تاریخ ادبیات فارسی، سیر بلوغ زبان فارسی و تلاش های حکیم فردوسی برای انجام این مسئله مهم طراحی شده است.

برای این منظور، ضمن معرفی کتاب های: "فردوسی" نوشته محمد امین ریاحی و "فرزانه طوس" نوشته سلمان ساکت ، پرسشنامه ای از محتوای این دو کتاب طراحی شده است تا علاقه مندان در بازه زمانی 25 اردیبهشت تا 10 خرداد ماه، پس از مطالعه این دو منبع، با پاسخگویی به آن در مسابقه کتابخوانی "از پارس تا فارس" شرکت کنند.

در پایان، از بین پاسخ های صحیح دریافتی، به سه نفر از شرکت کنندگان به قید قرعه و به رسم یادبود، هدایایی اهدا می شود.

علاقه مندان براي شرکت در اين مسابقه کتابخوانی، مي توانند به نشاني نارمک، ميدان هلال احمر، خيابان گلستان، بوستان فدک، کتابخانه گلستان مراجعه کنند یا با شماره تلفن ۷۷۸۲۶۴۷۵ تمایس بگیرند.


می پسندم (۳) نمی پسندم (۰)
جستجو نوشته ها
سایر نوشته های نویسنده

مسابقه کتابخوانی از رمان من میترا نیستم
مسابقه کتابخوانی از رمان من میترا نیستم
به مناسبت ۱۳ آبان روز دانش آموز و هفته کتاب وکتاب خوانی، واحد خواهران دفتر...

ششمین مسابقه کتابخوانی هشت بهشت
ششمین مسابقه کتابخوانی هشت بهشت
کتاب «امواج اراده‌ها»، نوشته «راضیه عزیزی»، با گردآوری «میلاد حبیبی» و «پژمان عرب» موضوع ششمین...

مسابقه کتابخوانی کتاب صبح دیدار
مسابقه کتابخوانی کتاب صبح دیدار
کانون مهدویت به همکاری کانون قرآن و عترت دانشگاه شهید بهشتی، مسابقه کتابخوانی«کتاب صبح دیدار»...

 مسابقه کتاب‌خوانی استاد عشق در استان سمنان
مسابقه کتاب‌خوانی استاد عشق در استان سمنان
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، محمد طاهریان مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان در تشریح نحوه...

ارسال نظر برای «مسابقه کتابخوانی از پارس تا فارس»

برو بالا