مسابقه کتابخوانی «مفاتیح الحیات» در گرجستان برگزار شد
  • تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۰/۰۱
  • تعداد بازدید: ۱,۶۲۵

مسابقه کتابخوانی «مفاتیح الحیات» در گرجستان برگزار شد

مسابقه کتابخوانی برگرفته از کتاب «مفاتیح الحیات» آیت الله جوادی آملی با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تفلیس برگزار شد.

به گزارش یارکتاب به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، همزمان با فرارسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، مسابقه کتابخوانی برگرفته از کتاب «مفاتیح الحیات» آیت الله جوادی آملی بین دانش آموزان دختر و پسر نوجوان دروس دینی به همت اداره مسلمانان گرجستان و با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تفلیس در مساجد امام حسین(ع) و امام علی(ع) این کشور برگزار شد.

در این آزمون که سؤالات آن به زبان آذری تهیه شده بود، تعداد ۴۰ نفر از دانش آموزان برگزیده از شهرها، نواحی و روستاهای مختلف گرجستان با پاسخ به سؤالات معارف دینی به صورت تستی اطلاعات خود را محک زدند.

همچنین به منظور تشویق جوانان به یادگیری معارف دینی و علوم اسلامی، مقرر شد به برندگان مسابقه جوایزی توسط اداره مسلمانان گرجستان اهدا شود.

در سال جاری، سه مسابقه با موضوعات دینی بین دانش آموزان مسلمان این کشور توسط اداره مذکور برگزار شده است.


می پسندم (۲) نمی پسندم (۰)
جستجو نوشته ها
سایر نوشته های نویسنده

برگزاری مسابقه کتابخوانی بیانیه گام دوم انقلاب
برگزاری مسابقه کتابخوانی بیانیه گام دوم انقلاب
به گزارش خبرگزاری بسیج :فرمانده پایگاه امام خمینی گفت: این پایگاه به منظور ترویج فرهنگ...

مسابقه بزرگ کتابخوانی سبک زندگی رضوی برگزار می شود
مسابقه بزرگ کتابخوانی سبک زندگی رضوی برگزار می شود
محمد حسین عبداللهی مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی به خبرنگار...

مسابقه کتابخوانی چهلواره انقلاب
مسابقه کتابخوانی چهلواره انقلاب
همزمان با ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی مسابقه کتابخوانی «چهلواره دوم» به مناسبت چهل...

 مسابقه کتابخوانی پروانگان عشق در مدرسه امام حسین(ع)
مسابقه کتابخوانی پروانگان عشق در مدرسه امام حسین(ع)
حجت الاسلام علی کرامتی، مدیرکانون فرهنگی هنری انصار المهدی(عج) در گفت وگو با خبرگزاری...

ارسال نظر برای «مسابقه کتابخوانی «مفاتیح الحیات» در گرجستان برگزار شد»
نمایش فرم

نظرات کاربران (0)
    نتیجه‌ای یافت نشد.

برو بالا