پنجمین جشنواره استانی دانایی و توانایی در فارس برگزار شد
  • تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۷/۲۳
  • تعداد بازدید: ۱,۰۱۴

پنجمین جشنواره استانی دانایی و توانایی در فارس برگزار شد

معاون پرورشی و تربیتی آموزش و پرورش استان فارس گفت: در راستای تحقق اهداف سند تحول بنیادین، توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی، ارتقاء سرانه کتاب، ایجاد عادت به مطالعه و غنی سازی اوقات فراغت آنان، پنجمین جشنواره دانایی و توانایی ( مسابقه کتابخوانی) در استان فارس در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، معاون پرورشی و تربیتی آموزش و پرورش استان فارس سه شنبه ۱۹ مهر در خصوص برگزاری جشنواره دانایی و توانایی گفت: کتاب و کتاب خوانی و میزان گرایش به مطالعه یکی از شاخص های رشد و توسعه برشمرد.

علیرضا شادباش خاطرنشان کرد: مطالعه در تکامل فردی و اجتماعی نقشی والا و حساس دارد و در نهایت به پرورش ابعاد کمال آفرین و آسمانی روح بشر منجر می شود.

شادباش گفت: مطالعه و کتابخوانی همواره بیانگر اهمیت اساسی این ارزش فرهنگی در جامعه بوده و توجه بیش از پیش به این مقوله از ضروریات است.

این مقام مسئول ادامه داد: در راستای تحقق اهداف سند تحول بنیادین، توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی، ارتقاء سرانه کتاب، ایجاد عادت به مطالعه و غنی سازی اوقات فراغت آنان، پنجمین جشنواره دانایی و توانایی ( مسابقه کتابخوانی) در استان فارس در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰برگزار شد.

او اضافه کرد: این جشنواره در ۴ مرحله آموزشگاهی، منطقه ای، استانی و کشوری برای تمام دوره های تحصیلی و در ۵ سطح پایه های اول و دوم، سوم و چهارم، پنجم و ششم، متوسطه اول و متوسطه دوم برگزار شد.

معاون پرورشی و تربیتی آموزش و پرورش فارس خاطرنشان کرد: این جشنواره در دوره اول و دوم ابتدایی تا سطح استان و در دوره های اول و دوم متوسطه تا سطح کشور برگزار می شود.

شادباش عنوان کرد: آزمون دانش آموزان در مرحله آموزشگاهی در فروردین ۱۴۰۱، مرحله منطقه ای در تیرماه ۱۴۰۱ و مرحله استانی در روز چهارشنبه ۱۳ مهرماه ۱۴۰۱ به صورت آنلاین و در بستر eform. Farsedu.irبرگزار و ۱۵ نفر از دانش آموزان منتخب متوسطه اول و دوم به دبیرخانه کشوری معرفی شدند.

معاون پرورشی و تربیتی آموزش و پرورش فارس، ادامه داد: مرحله آموزشگاهی تا استانی به شکل قصه گویی، خلاصه نویسی و نقاشی برگزار شد.

او اضافه کرد: در مرحله استانی پایه اول و دوم ابتدایی از کتاب پدر بزرگ آخر آسمان کجاست؟، سوم و چهارم ابتدایی یکی از سه کتاب آسوده اش نگذارید ( شهید مصطفی چمران)- صدای نفس های دشمن ( شهید ابراهیم همت ) – دامی برای صیاد ( شهید رییس دلواری)، پایه پنجم و ششم از کتاب پسرک کوهنورد، متوسطه اول از کتاب این وبلاگ واگذار می شود و متوسطه دوم از کتاب مسابقه دات کام آزمون به صورت ۴ تستی و تشریحی برگزار شده است.

شادباش اظهار کرد: تعداد ۱۱۲ هزار و ۳۸۶ دانش آموز در مرحله آموزشگاهی، ۳۷ هزار و ۴۶۲ نفر در مرحله منطقه ای و ۸ هزار و ۲۳۲ دانش آموز در مرحله استانی شرکت کردند.

معاون آموزش و پرورش فارس گفت: مرحله کشوری این جشنواره در هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران برگزار خواهد شد و دانش آموزان منتخب استانی و راه یافته به دبیرخانه کشوری باید علاوه بر سه کتاب مراحل قبل، سه کتاب دیگر به صورت آزاد انتخاب و به ارائه آن بپردازند.


می پسندم (۴) نمی پسندم (۰)
جستجو نوشته ها
سایر نوشته های نویسنده

مسابقه کتابخوانی عمو قاسم در قم
مسابقه کتابخوانی عمو قاسم در قم
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم،‌ همزمان با دهه بصیرت و سومین سالگرد شهادت...

مسابقه کتابخوانی تنور دوستی
مسابقه کتابخوانی تنور دوستی
به گزارش ایکنا، دارالقرآن مرکزی منطقه ۳ شهرداری تهران اقدام به برگزاری مسابقه کتابخوانی «تنور...

مسابقه کتابخوانی راز یک فریب
مسابقه کتابخوانی راز یک فریب
دبیرخانه امر به معروف و نهی از منکر معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت...

مسابقه کتابخوانی سیرت النبی در بامیان
مسابقه کتابخوانی سیرت النبی در بامیان
ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت بامیان مسابقه کتاب خوانی را تحت عنوان «سیرت النبی» با...

ارسال نظر برای «پنجمین جشنواره استانی دانایی و توانایی در فارس برگزار شد»

برو بالا