مسابقه کتابخوانی نهج‌البلاغه در خارگ برگزار شد
  • تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۶/۱۷
  • تعداد بازدید: ۱,۵۱۱

مسابقه کتابخوانی نهج‌البلاغه در خارگ برگزار شد

بوشهر- رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر خارگ گفت: مسابقه کتابخوانی نهج البلاغه با با حضور ۳۰۰ شرکت کننده در جزیره خارگ برگزار شد.

سمیه گیوی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نیاز ما به نهج البلاغه به ویژه در مدیریت، حکومت و کشورداری از هر زمان دیگری بیشتر است و ترویج این اصل باید در نسل جوان گسترش یابد.

وی افزود: در حال حاضر بیش از هر چیز فرهنگ نهج البلاغه باید در جامعه پیاده سازی شود و به نهج البلاغه توجه ویژه شود. برای درک، نشر و ترویج فرهنگ نهج البلاغه به همکاری و همراهی همه مسئولان و دست اندرکاران است.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر خارگ تصریح کرد: یک مسابقه کتابخوانی نهج البلاغه با محوریت شهرداری و کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر، کانون فرهنگی مسجد امیرالمومنین (ع) و هفته دولت با حضور ۳۰۰ شرکت کننده در جزیره خارگ برگزار شد.

گیوی خاطر نشان کرد: در این مسابقه ۱۰۶ نفر موفق شدند به سوالات پاسخ صحیح دهند که به ۱۴ نفر از شرکت کنندگان به قید قرعه جوایزی اهدا شد.

agent نویسنده: موسسه فرهنگی هنری ترنم یار مهربان خاوران

می پسندم (۲) نمی پسندم (۰)
جستجو نوشته ها
سایر نوشته های نویسنده

 نتایج مسابقه کتابخوانی سیره پیامبر اکرم(ص)
نتایج مسابقه کتابخوانی سیره پیامبر اکرم(ص)
برای کسب اطلاعات بیشترازنحوه دریافت گواهی با اداره فرهنگی واحد خواهران سرکار خانم برهانی...

مسابقه کتابخوانی ویژه طلاب کردستانی
مسابقه کتابخوانی ویژه طلاب کردستانی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در استان کردستان، مرکز خدمات حوزه علمیه کردستان با همکاری بنیاد...

مسابقه کتابخوانی خطبه غدیر
مسابقه کتابخوانی خطبه غدیر
مدیر کانون فرهنگی هنری خاتم الانبیاء (ص) بیرجند از برگزاری مسابقه کتابخوانی خطبه غدیر در...

مسابقه کتابخوانی «پرواز تا بی نهایت» در فرهنگسرای بهمن
مسابقه کتابخوانی «پرواز تا بی نهایت» در فرهنگسرای بهمن
به گزارش کمپ ایران به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای بهمن؛ این...

ارسال نظر برای «مسابقه کتابخوانی نهج‌البلاغه در خارگ برگزار شد»
نمایش فرم

نظرات کاربران (0)
    نتیجه‌ای یافت نشد.

برو بالا