خانواده‌ها نقش مهمی در نهادینه شدن فرهنگ کتابخوانی دارند
  • تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۸/۲۳
  • تعداد بازدید: ۱,۹۹۴

خانواده‌ها نقش مهمی در نهادینه شدن فرهنگ کتابخوانی دارند

عبدالحسین بختیاری در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، منطقه زنجان، اظهار کرد: بیست و پنجمین دوره هفته کتاب امسال با شعار «آینده روشن با خانواده کتاب خوان» از 20 آبان آغاز و تا دوم آذرماه ادامه دارد و در همین راستا در شهرستان ابهر نیز برنامه های متنوعی برای این ایام در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه برنامه های در نظر گرفته در راستای معرفت افزایی همچنین ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی است، افزود: یکی از برنامه های اجرایی عضویت رایگان علاقه‎مندان در کتابخانه های عمومی شهرستان است که روز 24 آبان ماه که با عنوان روز «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» نام گذاری شده، انجام می شود.

بختیاری با بیان اینکه در نهادینه شدن فرهنگ کتابخوانی، خانواده ها و والدین نقش مهمی دارند، تصریح کرد: 12 جلسه قصه خوانی و جمع خوانی کتاب با حضور خانواده ها در این ایام در نظر گرفته شده و فرصتی تا خانواده ها با هم در فضایی دوستانه با فضای کتاب و کتابخانه در ارتباط باشند.

مدیر نهاد کتابخانه های عمومی شهرستان ابهر گفت: 30 آبان نشست شعر عاشورایی در کتابخانه حکیم هیدجی شهر هیدج برگزار می شود همچنین مسابقه کتابخوانی از کتاب «خلق عظیم پیامبر اعظم (ص) برای علاقه مندان در نظر گرفته شده که این مسابقه مکتوب از 20 آبان آغاز و تا 9 آذر ادامه خواهد داشت.


می پسندم (۹) نمی پسندم (۰)
جستجو نوشته ها
سایر نوشته های نویسنده

نقش ویژه کتاب‌خوانی در تکامل جامعه بشری
نقش ویژه کتاب‌خوانی در تکامل جامعه بشری
به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، حبیب‌الله خجسته پور ظهر امروز در جلسه هماهنگی...

شرکت 240 نفر در دومین جشنواره کتابخوانی کتابان در ساری
شرکت 240 نفر در دومین جشنواره کتابخوانی کتابان در ساری
محمد رستمی، دبیر دومین جشنواره کتابخوانی کتابان، امروز (12 آذر) به خبرنگار خبرگزاری ...

شهرتی‌فر: اصحاب فرهنگ مشکلات حوزه کتاب و کتابخوانی را نسخه‌پیچی کنند
شهرتی‌فر: اصحاب فرهنگ مشکلات حوزه کتاب و کتابخوانی را نسخه‌پیچی کنند
به گزارش نسل تدبیر، رحیم شهرتی فر به همراه تنی چند از مدیران استانی...

باشگاه کتابخوانی در فصل مهربانی
باشگاه کتابخوانی در فصل مهربانی
به گزارش روابط عمومی فرهنگسرای خاتم﴿ص﴾ و مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۱۸،...

ارسال نظر برای «خانواده‌ها نقش مهمی در نهادینه شدن فرهنگ کتابخوانی دارند»
نمایش فرم

نظرات کاربران (0)
    نتیجه‌ای یافت نشد.

برو بالا