افزایش مطالعه در کشور موضوعی فرا دستگاهی است
  • تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۷/۲۸
  • تعداد بازدید: ۱,۹۷۱

افزایش مطالعه در کشور موضوعی فرا دستگاهی است

حسین محبوبی عصر پنجشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه کتاب گلستان در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه کتاب حرکت فرهنگی زیبایی است که جای تقدیر از برگزارکنندگان آن را دارد.

وی افزود: مسائل فرهنگی مسائل پایه ای است که باید روی آن کار شود و کودکان را از مهدهای کودک به خواندن کتاب تشویق کرد تا مطالعه کتاب در آن ها نهادینه شود.

محبوبی ادامه داد: در اداره کل راه و شهرسازی گلستان هر مجموعه و معاونتی کتاب های تخصصی مربوط به خود را دارد اما کتاب خانه عمومی که کارمندان بتوانند از آن بهره ببرند وجود ندارد و برای اینکه سطح معلومات غیر فنی کارمندان را افزایش دهیم لازم است کتابخانه ای عمومی در این اداره کل تأسیس شود.

وی تصریح کرد: البته بن های فرهنگی به کارمندان اداره داده می شود تا از کتابخانه های طرف قرارداد اقدام به خرید کتاب کنند.

مدیرکل راه و شهرسازی گلستان گفت: بحث کتاب و کتاب خوانی بحث فرادستگاهی است و همان طور که بحث بافت های تاریخی و حاشیه نشینی را نمی توان فقط مربوط به راه و شهرسازی دانست و تمام دستگاه ها باید در آن ورود داشته باشند بحث کتاب و کتاب خوانی را هم نمی توان تنها مختص به نهاد کتابخانه ها دانست بلکه موضوع کتاب خوانی مقوله ای است که نیازمند فرهنگ سازی است.

وی گفت: تبلیغات شهری و فضای مجازی برای دعوت مردم به نمایشگاه باید جدی گرفته شود چراکه ما کشوری هستیم که از فرهنگ کهنی در ادبیات برخورداریم و کتاب خوانی باید در کشور ما نهادینه شود.

agent نویسنده: موسسه فرهنگی هنری ترنم یار مهربان خاوران

می پسندم (۷) نمی پسندم (۰)
جستجو نوشته ها
سایر نوشته های نویسنده

تجربه کتابخوانی الکترونیکی در پویش «روشنا» با «فراکتاب»
تجربه کتابخوانی الکترونیکی در پویش «روشنا» با «فراکتاب»
به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس،‌ نرم‌افزار کتابخوان «فراکتاب» در هفتمین...

 ابتکار دانشجویان دانشگاه صنعتی بیرجند در هفته کتاب رونمایی شد
ابتکار دانشجویان دانشگاه صنعتی بیرجند در هفته کتاب رونمایی شد
دادرس مقدم-مهندس مهدی سبزه‌کار مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی بیرجند در گفتگو با ...

امکان مشارکت گروه‌های مختلف، ویژگی مهمی برای جشنواره کتاب خوانی رضوی است
امکان مشارکت گروه‌های مختلف، ویژگی مهمی برای جشنواره کتاب خوانی رضوی است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان امکان مشارکت گروه‌های مختلف سنی را در هفتمین...

عزم جذب نهادها برای کتاب خوانی
عزم جذب نهادها برای کتاب خوانی
به گزارش سروش،از روابط عمومی خانه کتاب، در متن پیام مجید غلامی جلیسه که عصر...

ارسال نظر برای «افزایش مطالعه در کشور موضوعی فرا دستگاهی است»

برو بالا