توسعه فرهنگ کتابخوانی نیازمند عزم همگانی است
  • تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۵/۲۱
  • تعداد بازدید: ۲,۰۶۹

توسعه فرهنگ کتابخوانی نیازمند عزم همگانی است

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین، سعید شاهرخی در مراسم اختتامیه جشنواره کتابخوانی رضوی که در سالن اجتماعات کتابخانه امام خمینی (ره) قزوین برگزار شد گفت: توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی نیازمند اراده و عزم همگانی است که باید همه در این راستا همت کنیم.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین افزود: خانواده ها در زمینه ترویج کتابخوانی می توانند بسیار اثرگذار باشند و نهادهایی مانند صدا و سیما و آموزش و پرورش هم نقش مهمی دارند و همه باید بکوشند این فرهنگ فراگیر شود.

شاهرخی بیان کرد: از این حرکت خوبی که نهاد کتابخانه های عمومی در سراسر کشور انجام داده و این جشنواره را که جنبه معنوی، علمی و فرهنگ سازی دارد برگزار کرده تشکر می کنیم.

وی ادامه داد: در استان قزوین هم این جشنواره برگزار و کار خوبی به لحاظ کمی و کیفی انجام شد که جای تشکر از همه همکاران در این مجموعه دارد که امیدواریم برگزاری اینگونه برنامه ها تداوم داشته باشد و شاهد ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی باشیم.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین با اشاره به اهمیت کتاب و مطالعه اظهار کرد: با وجود بروز و ظهور رسانه های مختلف و روش های مختلف انتقال اطلاعات، کتاب جایگاه خود را حفظ کرده و همچنان به عنوان انتقال دهنده و مخزنی که علم و اندیشه بزرگان را در خود دارد، در دسترس است.

وی عنوان کرد: این موضوع رسالت ما را سنگین می کند و باید توجه به کتاب و کتابخوانی و عمومی کردن این فرهنگ را در دستور کار قرار دهیم.

شاهرخی اعلام کرد: تأکید دین اسلام و رهبر فرزانه انقلاب بر این است سعی خود را در ترویج کتابخوانی به کار گیریم و این مهم محقق نمی شود مگر اینکه همه آنها که فرصت، تریبون و قلمی در اختیار دارند، در این زمینه کمک کنند و در این بین نقش خانواده ها در ترویج کتابخوانی حائز اهمیت است.

وی تأکید کرد: خانواده ها در زمینه ترویج کتابخوانی بسیار می توانند اثرگذار باشند و نهادهایی مانند صدا و سیما و آموزش و پرورش هم نقش مهمی دارند و همه باید بکوشند این فرهنگ فراگیر شود.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین گفت: آنچه برای همه ما مشهود است اینکه وضعیت کتاب و کتابخوانی رضایت بخش نیست و باید تلاش جدی تری را در این حوزه داشته باشیم.

وی خاطر نشان کرد: قطع یقین دستگاه های فرهنگی با توجه به نقش نویسندگان در امر کتاب و حمایت از نویسندگان، ناشران و انتشار کتاب ها در موضوعات مختلف می تواند اثرگذار باشد و وزارت فرهنگ و ارشاد برنامه های جدی در این زمینه دارد و ان شاالله همه با هم بتوانیم این مهم را ارتقا بخشیم.

منبع: خبرگزاری برنا

agent نویسنده: موسسه فرهنگی هنری ترنم یار مهربان خاوران

برچسب ها:
می پسندم (۷) نمی پسندم (۰)
جستجو نوشته ها
سایر نوشته های نویسنده

تجربه کتابخوانی: خواندن برای دوست داشتن خود
تجربه کتابخوانی: خواندن برای دوست داشتن خود
نویسنده: بهاره بهداد هنگامی که کودکان احساس خوبی نسبت به خود دارند، در همه...

اشاعه فرهنگ کتاب‌خوانی با نذر کتاب
اشاعه فرهنگ کتاب‌خوانی با نذر کتاب
به گزارش صاحب نیوز نمایشگاه فرهنگی و مذهبی با ۱۵۰۰ عنوان کتاب با تخفیف ۵۰ درصد...

تخصیص اعتبار به کتاب و کتابخوانی سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود
تخصیص اعتبار به کتاب و کتابخوانی سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی گیلان، جلسه انجمن کتابخانه...

میزان پایین کتابخوانی از معضلات اساسی جامعه‌ امروز ایران است
میزان پایین کتابخوانی از معضلات اساسی جامعه‌ امروز ایران است
به گزارش پیشخوان‌نشر و به نقل از ستاد امور رسانه‌ای و خبری سی‌اُمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب...

ارسال نظر برای «توسعه فرهنگ کتابخوانی نیازمند عزم همگانی است»
نمایش فرم

نظرات کاربران (0)
    نتیجه‌ای یافت نشد.

برو بالا