کتاب آن بیست وسه نفر موضوع مسابقه کتابخوانی هشت‌بهشت
  • تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۶/۱۷
  • تعداد بازدید: ۵۷۷

کتاب آن بیست وسه نفر موضوع مسابقه کتابخوانی هشت‌بهشت

معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، کتاب «آن بیست وسه نفر» اثر احمد یوسف زاده را برای این دوره از مسابقات مجازی کتابخوانی دانشجویی هشت بهشت برگزیده است.

کتاب آن بیست و سه نفر اثر احمد یوسف زاده حاوی خاطرات بیست و سه نوجوان است که توسط ارتش بعث، در عملیات بیت المقدس به اسارت درآمدند و دیکتاتور عراق سعی داشت از این نوجوانان برای ایجاد جنگ روانی علیه ایران استفاده کند.

نگارش این کتاب از روی دست نوشته های سال ۱۳۷۰ احمد یوسف زاده است و متن فیلم مستند مهدی جعفری که حاوی ساعت ها مصاحبه دکتر محمد شهبا با افراد گروه بیست وسه است، از این رو، خواننده می تواند مطمئن باشد آن چه در این کتاب می خواند تخیل و قصه پردازی نیست، بلکه روایتی است از آنچه این ۲۳ نفر دیده و از سر گذرانده اند.

آزمون این مسابقه کتاب خوانی روز چهارشنبه ۲ مهر ماه ۱۴۰۴ به صورت آنلاین(برخط) از ساعت ۹ تا ۲۴ از طریق پایگاه اطلاع رسانی باشگاه کتاب خوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRc.ir برگزار می شود. عضویت در سایت برای ثبت نام علاقه مندان در مسابقه مجازی کتاب خوانی کافی است. به برگزیدگان این دوره از مسابقات جوایز ۱۰ میلیون ریالی اهدا می شود. علاقه مندان کتاب خوانی برای کسب اطلاعات بیشتر و عضویت در کانال مسابقه کتاب خوانی می توانند در پیام رسان های تلگرام و ایتا با شناسه @FarhangiJUT عضو شوند.

معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، این مسابقه را با همکاری و مشارکت سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی، خانه کتاب و ادبیات ایران، باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران، دانشگاه علم و فرهنگ و پژوهشگاه رویان برگزار می کند.

agent نویسنده: ساجده حمیدی پور

می پسندم (۳) نمی پسندم (۰)
جستجو نوشته ها
سایر نوشته های نویسنده

مسابقه کتابخوانی نخل‌های بی سر
مسابقه کتابخوانی نخل‌های بی سر
همزمان با فرارسیدن هفته دفاع مقدس و به همت معاونت فرهنگی بنیاد شهید و امور...

مسابقه کتابخوانی کتاب رهاتر از نسیم
مسابقه کتابخوانی کتاب رهاتر از نسیم
مسابقه کتابخوانی، کتاب «رهاتر از نسیم» خاطرات و زندگی نامه شهید«منوچهر عباسی»، به مناسبت...

رویداد فرهنگی علی‌وار ۲ برگزار می‌شود
رویداد فرهنگی علی‌وار ۲ برگزار می‌شود
همزمان با دهه امامت و ولایت، از ۵ تا ۱۴ خردادماه ۱۴۰۵، دومین...

پویش ایران به روایت من در آذربایجان‌غربی
پویش ایران به روایت من در آذربایجان‌غربی
همزمان با چهل و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، پویش «ایران به...

ارسال نظر برای «کتاب آن بیست وسه نفر موضوع مسابقه کتابخوانی هشت‌بهشت »
نمایش فرم

نظرات کاربران (1)
  • avatar
    (کاربر مهمان)
    15:28:39 1404/06/19

    خیلی عالی

برو بالا