پویش کتابخانی خیمه کتاب
  • تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۵/۲۳
  • تعداد بازدید: ۳۵۰

پویش کتابخانی خیمه کتاب

این پویش با هدف ترویج معارف والای حسینی و گسترش فرهنگ کتاب خوانی میان نسل نو، با شعار «امام حسین (ع) تنها یک نام نیست؛ اسوه ای زنده برای نسل امروز» برگزار می شود.

پویش «خیمه کتاب» در دو بخش اصلی مسابقه کتابخوانی و نذر فرهنگی طراحی شده است و هدف آن علاوه بر پیشرفت فرهنگ مطالعه، شناسایی و جذب مشارکت گسترده عموم مردم در ترویج کتاب خوانی و معارف دینی است.

مخاطبان ۷ تا ۱۲ سال با مطالعه کتاب های «بزرگ ترین دختر عالم» نوشته سیدمهدی شجاعی از انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و کتاب «جنگجویان کوچک» نوشته طاهره ایبد از انتشارات به نشر، می توانند در این پویش شرکت کنند.

نوجوانان ۱۳ تا ۱۸ سال نیز باید کتاب های «روز حسین» نوشته غلامرضا حیدری از انتشارات جمکران و کتاب «چهل روز عاشقانه» نوشته محمدرضا سنگری از انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را برای شرکت در این پویش مطالعه کنند.

علاقه مندان می توانند برای ثبت نام و دریافت اطلاعات بیشتر، به سکوی اینترنتی فراکتاب به نشانی اینترنتی www.faraketab.ir یا پایگاه اطلاع رسانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به نشانی www.kanoonnews.ir مراجعه کنند.

agent نویسنده: ساجده حمیدی پور

می پسندم (۰) نمی پسندم (۰)
جستجو نوشته ها
سایر نوشته های نویسنده

مسابقه کتابخوانی نماز و مهدویت در چهارمحال‌وبختیاری
مسابقه کتابخوانی نماز و مهدویت در چهارمحال‌وبختیاری
 برگزاری مسابقه کتابخوانی «نماز و مهدویت» در استان چهارمحال‌وبختیاری با همکاری و مشارکت بنیاد فرهنگی...

مسابقه کتابخوانی طعم خرما عطر لیمو
مسابقه کتابخوانی طعم خرما عطر لیمو
مسابقه کتابخوانی طعم خرما عطر لیمو جهت دسترسی به فایل پی دی اف کتاب و شرکت...

مسابقه کتابخوانی با محوریت کتاب ام علاء
مسابقه کتابخوانی با محوریت کتاب ام علاء
 این مسابقه با محوریت کتاب ام علاء روایت زندگی‌ بانوی مقاومت ام‌الشهداء فخرالسادات طباطبایی زنی که...

مسابقه کتابخوانی تعالی طاهر
مسابقه کتابخوانی تعالی طاهر
به مناسبت ایام شهادت سردار شهید سید محمد طاهر طاهری، مسابقه کتابخوانی "تعالی طاهر" با...

ارسال نظر برای «پویش کتابخانی خیمه کتاب»
نمایش فرم

نظرات کاربران (0)
    نتیجه‌ای یافت نشد.

برو بالا