جشنواره کتابخوانی از کتاب بهترین دختر دنیا
  • تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۲/۱۵
  • تعداد بازدید: ۵۶۴

جشنواره کتابخوانی از کتاب بهترین دختر دنیا

جشنواره کتابخوانی «بهترین دختر دنیا» به مناسبت ایام بزرگداشت میلاد حضرت معصومه(س) همراه با جوایز ارزنده برای ۶۰ نفر در مقاطع سنی کودک، نوجوان، جوان و بزرگسالان برگزار می شود.

بزرگسالان و جوانان باید با مطالعه متن کتاب به سوالات پاسخ داده و کودکان و نوجوانان نیز با ارسال نقاشی یا توضیح فایل صوتی یک داستان از کتاب در این جشنواره شرکت کنند.

جوایز این جشنواره ۱۰ جایزه ۱۰ میلیون ریالی برای ۱۰ نفر اول در مقطع سنی بزرگسال، ۱۰ جایزه ۱۰ میلیون ریالی برای ۱۰ نفر اول در مقطع سنی جوان، ۱۰ جایزه ۱۰ میلیون ریالی برای ۱۰ نفر اول در مقطع سنی کودک و نوجوان است که به قید قرعه به برگزیدگان اهدا می شود و ۳۰ هدیه متبرک نیز به قید قرعه به ۳۰ نفر دوم اهدا خواهد شد.

کتاب های معرفی شده در این جشنواره عبارت از معصومه آل محمد برای رده سنی بزرگسال، رمان ستّی برای رده سنی جوان و کتاب حضرت معصومه (س) برای رده سنی کودک و نوجوان است که همراه با تخفیف ۳۰ درصدی به فروش می رسد.

مهلت شرکت در جشنواره کتاب خوانی بهترین دختر دنیا تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است.

علاقه مندان به شرکت در این جشنواره می توانند جهت دریافت اطلاعات تکمیلی و اسم و عناوین کتب به کانال کتاب فاطمی مرکز آفرینش های فرهنگی هنری آستان اینجا کلیک کنید.

agent نویسنده: ساجده حمیدی پور

می پسندم (۴) نمی پسندم (۰)
جستجو نوشته ها
سایر نوشته های نویسنده

مسابقه بزرگ کتابخوانی نقش خاتم
مسابقه بزرگ کتابخوانی نقش خاتم
به مناسبت خجسته اعیاد شعبانیه و میلاد امام عصر(عج)، معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات...

مسابقه کتابخوانی از کتاب مهربان‌ ترین پیام
مسابقه کتابخوانی از کتاب مهربان‌ ترین پیام
کتاب «مهربان‌ترین پیام»، شرح نامه امام رضا (ع) به حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) است که...

مسابقه کتابخوانی مکتب حاج قاسم
مسابقه کتابخوانی مکتب حاج قاسم
روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی لرستان، همزمان با فرارسیدن پنجمین سالروز شهادت سردار رشید اسلام...

 مسابقه کتابخوانی از کتاب صعود چهل ساله
مسابقه کتابخوانی از کتاب صعود چهل ساله
به مناسبت ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی و اعیاد شعبانیه، مسابقه کتاب‌خوانی «صعود چهل...

نظرات کاربران 1
  • زھراصدریان مجرد
    06:53:29 1404/02/19

    عالیہ این کتاب

    ۰ ۰

ارسال نظر برای «جشنواره کتابخوانی از کتاب بهترین دختر دنیا»

برو بالا