پویش کتاب‌خوانی راه وصل ویژه نوجوانان و جوانان


پویش کتاب‌خوانی راه وصل ویژه نوجوانان و جوانان

تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۱/۰۶

تعداد بازدید: ۳۰۵

ثبت کننده: ساجده حمیدی پور

پویش کتاب خوانی «راه وصل» باهدف جریان سازی معرفتی در بین اقشار مختلف جامعه، به ویژه نوجوانان و جوانان، طراحی و اجرا می شود.

این پویش، محوریت خود را بر سه جلد کتاب منتخب مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی با عناوین «عشق خدا»، «دریچه ای به عالم پنهان» و «معمای خیر و شر» قرار داده و تلاش دارد زمینه تحول فکری و معنوی مخاطبان را، فراهم آورد.

در واقع در این سه کتاب، به سؤالات و پرسش های بنیادینی که در ذهن مخاطب جوان و نوجوان است، پاسخ داده شده است.

مخاطبان در صورت تمایل به شرکت در این مسابقه می توانند عدد ۸ را به شماره 1000888 ارسال کنند تا ضمن شرکت در این مسابقه، از جوایز نقدی و غیر نقدی آن، بهره مند شوند.

همچنین، شرکت در این مسابقه با ارائه 20 میلیارد ریال جوایز متنوع و با طراحی مدل آموزشی تعاملی و جذاب، فرصتی مناسب برای مشارکت و گسترش فرهنگ کتابخوانی، ایجاد می کند.

#پویش کتاب‌خوانی

#جوانان و نوجوانان

#مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی

#جوایز نقدی و غیر نقدی

#فرهنگ کتابخوانی

می پسندم (۱) نمی پسندم (۰)

نظرات کاربران
سلام من کتاب ها رو پی دی اف میخونم.می تونم شرکت کنم؟
۰۰

سلام
۰۰

ارسال نظر برای «پویش کتاب‌خوانی راه وصل ویژه نوجوانان و جوانان»


پشتیبان آنلاین 7/24