تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۷/۲۹
تعداد بازدید: ۹۷۱
ثبت کننده:
پس از داوری مسابقه کتابخوانی استانی از کتاب «آب هرگز نمی میرد» که به مناسبت هفته دفاع مقدس و با مشارکت دستگاه های فرهنگی استان برگزار شد، مسابقه کتابخوانی از کتاب «آب هرگز نمی میرد» به پایان رسید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان، برگزیدگان نهایی مسابقه بزرگ کتابخوانی از کتاب «آب هرگز نمی میرد» نوشته حمید حسام، با همکاری مشترک اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد شهید و امور ایثارگران، حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، معاونت اجتماعی نیروی انتظامی، مرکز آفرینش های فرهنگی و هنری بسیج استان و سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی در گیلان، به پایان رسید.
مسابقه بزرگ کتابخوانی از کتاب «آب هرگز نمی میرد» نوشته حمید حسام با همکاری مشترک اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد شهید و امور ایثارگران، حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، معاونت اجتماعی نیروی انتظامی، مرکز آفرینش های فرهنگی و هنری بسیج استان و سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی از ۵ شهریور سال جاری از طریق پایگاه اینترنتی www.samakpl.ir و با ثبت نام در این بستر آغاز و تا پایان شهریور ماه ادامه داشت.
اسامی نفرات برگزیده این مسابقه به شرح ذیل اعلام می شود:
صغری سلیمی از شهرستان رشت، کتابخانه عمومی میرزاکوچک
زهرا رضوی از شهرستان رشت، اداره کل
رضا فرخی از شهرستان املش، کتابخانه عمومی میرزا حبیب الله املشی
مهناز فلاح از شهرستان آستانه اشرفیه، کتابخانه عمومی ۲۲ بهمن کیاشهر
زینب کشاورز حقی از شهرستان رودبار، کتابخانه عمومی شهید هدایت درویشوند
سعید حسن نیا از شهرستان رودبار، ستاد امر به معروف
فاطمه یوسفی از شهرستان رشت
سجاد عینی از شهرستان املش، کتابخانه عمومی علی حاجیان رانکوه
رقیه جوادی دهنه سر از شهرستان آستانه اشرفیه، کتابخانه عمومی شهدای دهنه سر سفیدرود
فاطمه رحمانی از شهرستان رضوانشهر
ابوالقاسم حامی سراوانی از شهرستان رشت، کتابخانه عمومی خاتم الانبیاء(ص)
ابراهیم پیل بالا از شهرستان املش، کتابخانه عومی علی حاجیان رانکوه
گفتنی است، آیین تقدیر از این نفرات در هفته کتاب ۱۴۰۱ انجام خواهد شد.
حمید حسام در کتاب «آب هرگز نمی میرد» تحسین شده از سوی رهبر معظم انقلاب به بیان تاریخ شفاهی دفاع مقدس می پردازد و این کار را در خلال روایت خاطرات یکی از فرماندهان لشکر ۳۲ انصارالحسین، میرزامحمد سلگی، انجام می دهد. این نویسنده روایت خود را از بدو تولد میرزامحمد سلگی آغاز می کند تا مخاطب را بیشتر با شرایط زندگی او، خانواده و اندیشه هایش آشنا کند. حاج میرزا در کودکی برای کمک به پدرش تحصیل را رها می کند و به کشاورزی روی می آورد و پیشه ی پدر را دنبال می کند. او در نوجوانی برای زندگی بهتر همراه با برادر بزرگترش برای کار راهی تهران می شود و با دنیایی جدید آشنا می شود. در فصل های پیش از آغاز جنگ ما با خانواده ی این شخصیت آشنایی پیدا می کنیم و عکس هایی هم که در پایان هر فصل درباره ی شخصیت ها و مکان ها وجود دارد به جذابیت و اعتبار روایت می افزاید.