مسابقه کتابخوانی اربعین حسینی در لرستان
  • تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۶/۲۲
  • تعداد بازدید: ۱,۶۱۰

مسابقه کتابخوانی اربعین حسینی در لرستان

سمیه عزیزی، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در لرستان، بیان داشت: به مناسبت اربعین حسینی مسابقه کتابخوانی با محوریت بیانات مقام معظم رهبری در تبیین زمینه ها، علل و آثار حادثه عاشورا برگزار می شود.

معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران لرستان افزود: طلاب حوزه علمیه خواهران و برادران و خانواده آنان می توانند در این دوره از مسابقات کتابخوانی شرکت کنند.

وی با اشاره به برگزاری آزمون این دوره از مسابقات کتابخوانی به مناسبت اربعین تا ۲۵ شهریور بیان کرد: آزمون در سامانه سخا برگزار خواهد شد.

عزیزی تبیین و ترویج اهداف قیام عاشورا، توجه به درس ها و عبرت های عاشورا را از جمله اهداف برگزاری مسابقات کتابخوانی است.

وی در ادامه از برگزاری دوره جامع آموزش《منظومه فکری رهبر انقلاب》خبر داد و گفت: بهره مندی از اساتید برجسته، توانمندی در نقش آفرینی موثر در جهاد تبیین و بهره مندی از تخفیف جهت شرکت در دوره های آموزشی روش مطالعه، تندخوانی، مدیریت زمان و برنامه ریزی از مزایای برگزاری این دوره است.

عزیزی در ادامه عنوان کرد: امکان شرکت در سطح دو(تربیت مدرس و تربیت پژوهشگر) در رشته های مختلف و ضروری و اعطای گواهینامه از دیگر مزایای این طرح است.

وی با بیان اینکه طلاب تمام سطوح(حضوری و غیرحضوری)، مبلغان، دانش آموختگان و اساتید می توانند در این دوره شرکت کنند، گفت: ۳۱ شهریور پایان مهلت نام نویسی در دوره جامع آموزش《منظومه فکری رهبر انقلاب》خواهد بود و جلسات مقدماتی ۱۰ مهرماه برگزار می شود.

agent نویسنده: موسسه فرهنگی هنری ترنم یار مهربان خاوران

می پسندم (۲) نمی پسندم (۰)
جستجو نوشته ها
سایر نوشته های نویسنده

برندگان مرحله دوم دوازدهمین دوره مسابقات کتاب‌خوانی آشتی با کتاب معرفی شدند
برندگان مرحله دوم دوازدهمین دوره مسابقات کتاب‌خوانی آشتی با کتاب معرفی شدند
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، آزمون اینترنتی مرحله...

مسابقه کتابخوانی با محوریت کتاب افسر عملیات
مسابقه کتابخوانی با محوریت کتاب افسر عملیات
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان خراسان جنوبی،  مسابقه کتابخوانی با...

مسابقه کتابخوانی نماز، عبادت احرار در استان فارس
مسابقه کتابخوانی نماز، عبادت احرار در استان فارس
حجت‌الاسلام علی سقاچی، قائم مقام ستاد اقامه نماز فارس در گفت‌وگو با ایکنا از فارس،...

مسابقه کتابخوانی "کوثر کربلا" به مناسبت اربعین حسینی
مسابقه کتابخوانی "کوثر کربلا" به مناسبت اربعین حسینی
به گزارش روابط عمومی مراکز فرهنگی هنری منطقه 5، "کوثر کربلا" عنوان مسابقه...

ارسال نظر برای «مسابقه کتابخوانی اربعین حسینی در لرستان»
نمایش فرم

نظرات کاربران (0)
    نتیجه‌ای یافت نشد.

برو بالا