مسابقه کتابخوانی غدیر در بین کانون های مساجد استان زنجان
  • تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۵/۲۱
  • تعداد بازدید: ۱,۳۴۲

مسابقه کتابخوانی غدیر در بین کانون های مساجد استان زنجان

سرپرست ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان زنجان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در زنجان با تشریح برنامه های دهه امامت در بین کانون های مساجد گفت: با همکاری سپاه استان زنجان گروه های سرود و تئاتر کانون های مساجد استان زنجان در 10 پارک زنجان که مجری جشن های مردمی هستند، هنرنمایی خواهند کرد.

محسن اسلامی از اطعام غدیر در این ایان خبر داد و گفت: 3 هزار پرس غذای گرم با همراهی کانون های مساجد در بین نیازمندان توزیع خواهد شد.

وی همچنین به برگزاری مسابقه کتابخوانی غدیر از کتاب«غدیریه» اشاره کرد و گفت: این مسابقه با هدف آشنایی با غدیر و کاروان غدیر در بین کانون های مساجد استان زنجان اجرا خواهد شد.

دهه ولایت و امامت به فاصله زمانی «عید قربان» تا «عید غدیر خم» گفته شده و زمانی ارزشمند برای مسلمان خصوصاً شیعیان محسوب می شود. دهه امامت و ولایت جریانی الهی است که با عید قربان به عنوان مظهر عبودیت آغاز و با عید غدیر به عنوان خاستگاه و تجلیگاه امامت و ولایت به کمال می رسد لذا باید قدر نعمت ولایت در جامعه اسلامی را بدانیم و ارزش های آن را به نسل های جدید منتقل کنیم.


می پسندم (۲) نمی پسندم (۰)
جستجو نوشته ها
سایر نوشته های نویسنده

مسابقه کتابخوانی شاخص های مکتب شهید سلیمانی برگزار می شود
مسابقه کتابخوانی شاخص های مکتب شهید سلیمانی برگزار می شود
مسابقه کتابخوانی شاخص های مکتب شهید سلیمانی با مشارکت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین، بنیاد...

مسابقه کتابخوانی امام رئوف به مناسبت دهه کرامت
مسابقه کتابخوانی امام رئوف به مناسبت دهه کرامت
به گزارش روابط عمومی فرهنگسرای خاتم(ص) و مدیریت فرهنگی هنری منطقه 18،...

مسابقه كتابخواني طنين مطهر (5)
مسابقه كتابخواني طنين مطهر (5)
قابل توجه اساتيد محترم آموزشكده مسابقه كتابخواني طنين مطهر (5) منبع...

برگزاری مسابقات کتابخوانی با محوریت نماز ویژه کارکنان
برگزاری مسابقات کتابخوانی با محوریت نماز ویژه کارکنان
به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان خراسان شمالی کوروش بهادری مدیر...

ارسال نظر برای «مسابقه کتابخوانی غدیر در بین کانون های مساجد استان زنجان»
نمایش فرم

نظرات کاربران (0)
    نتیجه‌ای یافت نشد.

برو بالا