مسابقه کتابخوانی یکصد و ده قطره از دریای غدیر در جهرم
  • تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۳/۲۳
  • تعداد بازدید: ۱,۹۴۳

مسابقه کتابخوانی یکصد و ده قطره از دریای غدیر در جهرم

حجت الاسلام محمد اکبری گفت: با مشارکت امور فرهنگی دفتر امام جمعه جهرم، مسابقه کتابخوانی از کتاب یکصدو ده قطره از دریای غدیر به قلم حجت الاسلام محمدحسین مدبر امام جمعه جهرم برگزار می شود.

او گفت:علاقمندان به شرکت در این مسابقه کتابخوانی با مراجعه به سایت اداره کتابخانه های عمومی شهرستان جهرم فایل پی دی اف کتاب را دریافت کنند.

اکبری گفت: پرسش های مسابقه به صورت چهار گزینه ای و آنلاین انجام می شود.

مسئول دفتر امام جمعه شهرستان جهرم مهلت شرکت در این مسابقه کتابخوانی را ۱۷ تیرماه اعلام کرد و گفت: نتایج مسابقه همزمان با عید سعید غدیر خم در ۲۷ تیرماه اعلام می شود.

او گفت: در پایان نیز به ۱۱۰ نفر از برگزیدگان این مسابقه کتابخوانی به قید قرعه جوایز نقدی اهدا می شود.

اکبری گفت: مسابقه کتابخوانی یکصدو ده قطره از دریای غدیر با مشارکت دفتر امام جمعه جهرم با همکاری اداره کتابخانه های عمومی و بنیاد پیمان غدیر این شهرستان برنامه ریزی شده است.

کتاب یکصدو ده قطره از دریای غدیر در ۱۷۰ صفحه به زیور تبع آراسته شده است.

در بخشی از مقدمه این کتاب آمده است: پیام و محتوای رخداد غدیر رمز جاودانگی احکام سیاسی و اجتماعی دین اسلام و ضمانت اجرای آن است. کتاب حاضر نیز تلاشی در راستای شناخت بیشتر این واقعه عظیم است.

نگارنده در یکصد و ده عنوان به بررسی و معرفی غدیر از منظر های گوناگون پرداخته است که برخی از عناوین آن عبارتند از ماجرای غدیر، راز اهمیت غدیر، معنای مولی از دیدگاه پیامبر اسلام (ص)، پیام غدیر، بخشی از وصیت نامه پیامبر اسلام (ص)، سه بار تکرار چرا؟ و گسترش پیام غدیر.

agent نویسنده: موسسه فرهنگی هنری ترنم یار مهربان خاوران

می پسندم (۳) نمی پسندم (۰)
جستجو نوشته ها
سایر نوشته های نویسنده

برگزاری مسابقه کتابخوانی «هفت شهر عشق» با جوایز ارزنده در ابرکوه
برگزاری مسابقه کتابخوانی «هفت شهر عشق» با جوایز ارزنده در ابرکوه
قاسم برزگر رئیس نهاد کتابخانه های شهرستان ابرکوه در گفتگو با خبرنگار...

مسابقه کتابخوانی پیامکی امام علی(ع) در قرآن از عید غدیر تا قربان
مسابقه کتابخوانی پیامکی امام علی(ع) در قرآن از عید غدیر تا قربان
به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران: حجت الاسلام حسن ناصری‌پور معاون...

مسابقه کتابخوانی " هیچکس به من نگفت" برگزار می شود.
مسابقه کتابخوانی " هیچکس به من نگفت" برگزار می شود.
به گزارش قسم از حوزه بسیج دانش آموزی خواهران ناحیه حمزه سید الشهدا ناحیه...

مسابقه کتابخوانی لبخند مادرانه
مسابقه کتابخوانی لبخند مادرانه
خسروی،کارشناس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت:به مناسبت چهل و دومین سالگی دفاع مقدس...

ارسال نظر برای «مسابقه کتابخوانی یکصد و ده قطره از دریای غدیر در جهرم»

برو بالا