انجمن بازی میلتون کینز وسایل کمک آموزشی را به عنوان مواد و امکانات انسانی و غیر انسانی توصیف کرد که می تواند برای تسهیل، تشویق، بهبود و ارتقای فعالیت های آموزشی و یادگیری مورد استفاده قرار گیرد. آنها هر ماده ای هستند که در فرآیند آموزش استفاده می شود. آنها طیف وسیعی از منابع هستند که می توانند برای تسهیل آموزش مؤثر مورد استفاده قرار گیرند. آنها نشانگر روشی سیستماتیک برای طراحی، اجرا و به کارگیری کل فرآیند یادگیری و ارتباطات و به کارگیری منابع انسانی و غیر انسانی برای ارائه آموزش معنادارتر و مؤثرتر هستند. آنها مواد انسانی و غیر انسانی هستند که معلم از آنها برای انتقال اطلاعات به زبان آموز در کلاس خود استفاده می کند.
کوچار (۲۰۰۸) اظهار داشت که وسایل کمک آموزشی، منابع آموزشی هستند که برای بهبود دانش، توانایی ها و مهارت های دانش آموزان، نظارت بر جذب اطلاعات و کمک به رشد و پرورش کلی آنها استفاده می شود. Ema و Ajayi (2007) تأکید کردند که وسایل کمک آموزشی به سه شکل اساسی وجود دارد:
اولین شکل از وسایل کمک آموزشی شامل اشیا و پدیده هایی مانند کانی ها، سنگ ها، مواد اولیه، محصولات نیمه تمام و ساخته شده ساخته شده و گیاهان و حیوانات است. در میان این مواد، معرفها و دستگاههایی برای تولید واکنشهای شیمیایی و سایر واکنشها و نشان دادن و مطالعه این گونه واکنشها در طول جلسات آزمایشگاهی وجود دارد. همچنین در گروه اول، مواد و تجهیزات برای سفرهای اعزامی و سایر سفرهای دانشآموزان، و همچنین لوازم، ابزار، و تجهیزات برای آموزش تولید و دوره های پیش نویس و هنرهای نمایشی. از جمله این لوازم، ابزار و تجهیزات می توان به اشیاء چوبی، فلزی، پلاستیکی و شیشه ای، ابزار و تجهیزات اندازه گیری و نظارت، تجهیزات مونتاژ و تکمیل محصولات مختلف و ماشین آلات و ماشین آلات اشاره کرد.
نوع دوم مواد آموزشی، یعنی نمایش اشیا و پدیده های واقعی، شامل مواد سه بعدی (ریخته گری، کره و مدل های آزمایشی)، مواد دو بعدی (نمودار، تصاویر، عکس ها، نقشه ها، نمودارها و نقاشی ها) است. و مواد سمعی بصری (تصاویر متحرک، کلیپ های فیلم، نوارهای فیلم، سکانس های اسلاید، شفافیت ها، ضبط ها و نوارهای ضبط شده، و پخش های رادیویی و تلویزیونی). مواد سمعی و بصری از جمله منابع فیلم، رادیو و تلویزیون به آشنایی دانشآموزان با دستاوردهای علم، فناوری، صنعت و فرهنگ مدرن و پدیدههایی که برای کارگردانی غیرقابل دسترس هستند کمک میکند. و با مکان های دور در جهان و در فضا. چنین موادی پدیده های طبیعی و اجتماعی را روشن می کند و دانش آموزان را قادر می سازد تا دنیای درونی ماده و حرکت درونی امواج، ذرات بنیادی، اتم ها، مولکول ها و سلول های زنده را مطالعه کنند.
نوع سوم مواد آموزشی، یعنی توضیحات مکتوب، شامل وسایل کمک آموزشی علمی، علمی، مرجع و روششناختی و همچنین کتابهای درسی، کتاب مسائل و تمرینها، کتابهای ثبت مشاهدات علمی، کتابهای راهنمای آزمایشگاهی، دستورالعملهای آموزشی تولید و… برنامه ریزی شده
همچنین مناسب برای رتبه بندی فرهنگیان در قسمت شایستگی تخصصی در قسمت پیشنهاد و تولید هست
برای شرکت در مسابقه وارد حساب کاربری خود شوید و یا اگر عضو نیستید ، ثبت نام کنید.
: | : | : |